Rock `n` Roll

De crew van Vintage Chroom Meeting Lanaken zijn liefhebbers van Rock `n Roll muziek in alle soorten. Geregeld zijn dan ook Live Bands te bewonderen op onze meetings. 

Falcon Radio

De radio zender van het zuiden!
Falcon Radio is opgericht in 1995 en is Limburgs best beluisterde zender vanwege de grote diversiteit. 24/7 te beluisteren op 94.3 FM, onze website of onze app. 

Lokale Radio Lanaken

Het team van Vintage Chroom Meeting Lanaken luistert natuurlijk naar Lokale Radio Lanaken!
De toonaangevende zender voor Lanaken en omstreken. Op hun website kun je ook genieten van een Live stream van hun uitzending.


Lokale Radio Lanaken

Wonnna

Gedreven door pure passie voor live muziek is het onze missie om onze bands zoveel mogelijk te laten spelen op podia die bij hen passen. Dat kunnen festivals, poppodia, muziekcafés en theaters zijn maar ook braderieën, car meetings, personeelsfeesten of zakelijke events. Meer informatie en voor band boekingen vind u op hun website middels de knop hier beneden.

The Jemb

Een geweldige allround band die inmiddels hoort tot de vaste waarde van Vintage Chroom Meeting Lanaken. Hun enthousiasme voor de muziek is weergaloos en dat is te merken. Als The Jemb speelt gaat het dak eraf!

Hot Rod Riot

Een van de beste Rockabilly coverbands uit het zuiden! Deze band heeft zich laten beïnvloeden door o.a. The Stray Cats rock `n roll sound. Te zijner tijd te bewonderen bij Vintage Chroom Meeting Lanaken! Bezoek hun site met de knop beneden voor boekingen en meer informatie.