Say hello


Hier vind u o.a. bedrijven die een warm hart toedragen aan Vintage Chroom Meeting Lanaken. Wil jij hier ook staan? Neem dan contact op (je kan hier het contactformulier voor gebruiken). Onderaan vind u onze favoriete websites. Verder zijn we natuurlijk groot fan van muziek. Graag willen we dan ook hier aandacht aan schenken. Onderaan vind je informatie en links van je favoriete bands met in het bijzonder aandacht voor rockabilly en rock n roll muziek van eigen bodem, Veel plezier!

Filling Station

The Filling Station, the place to be voor fijnproevers!
Voor een lekker Amerikaans avondje uit, in de perfecte locatie met een trendy interieur.
Filling station, the place where you get good food and a good feeling!
Filling Station is de shirt sponor van Vintage Chroom Meeting Lanaken.

Hoelie Goelie Ice

Vers schepijs van Lavanezia, heerlijke milkshakes etc., als het weer het toelaat wekelijks te vinden bij Vintage Chroom Meeting Lanaken!

Bobby`s Foodtruck

De heerlijkste Burgers zijn natuurlijk van Bobby`s! Maar ook heerlijke hot Dogs of een heerlijke zak Frites!
Wekelijks bij Vintage Chroom Meeting Lanaken.

Turbo Modelcars

De meest bijzondere en mooiste automodellen vind u bij Turbo modelcars, een van onze vaste standhouders bij Vintage Chroom Meeting Lanaken. 

Carved wood signs by Nico

Prachtige handgemaakte borden van hout. Ook op bestelling leverbaar.

Lokale Radio Lanaken

Het team van Vintage Chroom Meeting Lanaken luistert natuurlijk naar Lokale Radio Lanaken!
De toonaangevende zender voor Lanaken en omstreken. Op hun website kun je ook genieten van een Live stream van hun uitzending.


Lokale Radio Lanaken

Barnrods

De plek waar je moet zijn voor de coolste vintage E Bikes!
Ook voor verhuur van deze geweldige bikes bent u bij Barnrods op het juiste adres.
Check de website voor meer informatie.


Wildpark Gangelt

Een van de mooiste dierparken van de Euregio Wildpark Gangelt. Geregeld zijn er vrijkaartjes te winnen bij onze wekelijkse Tombola!

Cindyrella`s retro hairsalon

Retro Hairstyling, Rockabilly, Vintage Look, Victory Rolls, Betty Bangs, Workshops, Vrijgezellen Feestje, Haaraccessoires, Juweeltjes en nog veel meer....
De retrokapsalon en meer voor de Benelux!
Check hun website voor meer informatie.
of bel 0032 (0)483 031 780
Veertien Septemberlaan 21, 3600 Genk

THINGS 4 Vocho


Een van onze vaste standhouders is Things 4 Vocho. Dit jonge bedrijfje maakt o.a. de gaaftse stickers voor je trots bezit maar ook laser cut emblemen en veel meer! Kijk eens op de website naar de mogelijkheden en laat je verrassen.

Crrrazy Motion

 Crrrazy Motion danst elke vrijdag bij DS Rick Schmitz om 21.00 uur olv Carla Banens en Richard Peters ism Rick Schmitz en Raymond Westerlink. Vandaar ook de C en 3 R-en in onze clubnaam! 

Maestrichtse Oldtimer Club

De gezelligste classic car club van de Euregio!
Kijk op de website voor meer informatie.

Oldtimerweb

Oldtimer startpagina

Oldtimer tips

Oldtimer meetings

Auto Motor Klassiek

Rock `n` Roll

De crew van Vintage Chroom Meeting Lanaken zijn liefhebbers van Rock `n Roll muziek in alle soorten. Geregeld zijn dan ook Live Bands te bewonderen op onze meetings. 

Wonnna

Gedreven door pure passie voor live muziek is het onze missie om onze bands zoveel mogelijk te laten spelen op podia die bij hen passen. Dat kunnen festivals, poppodia, muziekcafés en theaters zijn maar ook braderieën, car meetings, personeelsfeesten of zakelijke events. Meer informatie en voor band boekingen vind u op hun website middels de knop hier beneden.

The Jemb

Een geweldige allround band die inmiddels hoort tot de vaste waarde van Vintage Chroom Meeting Lanaken. Hun enthousiasme voor de muziek is weergaloos en dat is te merken. Als The Jemb speelt gaat het dak eraf!

Hot Rod Riot

Een van de beste Rockabilly coverbands uit het zuiden! Deze band heeft zich laten beïnvloeden door o.a. The Stray Cats rock `n roll sound. Te zijner tijd te bewonderen bij Vintage Chroom Meeting Lanaken! Bezoek hun site met de knop beneden voor boekingen en meer informatie.